If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

NHL 19 se odehraje na zamrzlém jezeře

Oznámení, trailer, hvězda, datum.

Jste připraveni vydat se od zamrzlého rybníka až mezi profíky? Až na dobu déle po výstavě E3, na noční předávání cen NHL Awards si EA Sports schovali ohlášení příštího ročníku hokeje, NHL 19 (Alza.cz).

Vyjde opět pouze pro konzole (PS4/X1) dne 14. září 2018, ale s předobjednávkou Legends Edition či Ultimate Edition můžete začít hrát o tři dny dříve. Bohužel se stále nekoná žádná PC verze ani Switch verze - ani jedna se dle slov EA neplánuje.

Na standardním obalu bude oceňovaný obránce P.K. Subban z Norris Trophy, zatímco na Ultimate Edition uvidíte záda dresu slavného Wayne Gretzkyho.

Níže debutový trailer a oficiální popis novinek ve hře přímo od výrobce (opět studio EA Vancouver). Ten se prý snaží, aby zvětšil hráčskou základnu a aby hra byla přístupná pro kohokoli (díky bohatým možnostem nastavení se prý v onlinu nebude stávat, že vás vykosí dvanáctiletý klučina):

Cover image for YouTube videoNHL 19 | Official Reveal Trailer

"Zahrajte si v NHL 19 na venkovních kluzištích a v rámci nových i staronových režimů se vydejte na cestu z místního zamrzlého rybníku až mezi profesionály. Změřte své síly proti více než dvěma stovkám největších hokejových legend, které kdy vkročily na led, v čele s Waynem Gretzkym. Zásluhou nové špičkové herní technologie si vychutnejte výbušné bruslení s ještě větší akcelerací, rychlostí a vylepšenými reakcemi ovládání."

"Vůbec poprvé v historii série se můžete vydat na zamrzlý rybník a utkat se s ostatními v rámci režimů EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Hrát teď a zcela nových módů NHL ONES a Pro-Am. V režimu NHL ONES se s dalšími dvěma hráči utkáte v souboji jeden proti jednomu proti jednomu (1v1v1). Ukažte své dovednosti a kreativitu, aniž by vás svazovaly pravidla, přerušování hry či jiná omezení."

"Zásluhou technologie RPM máte větší kontrolu nad bruslením a zrychlováním. Zcela nové animace se pozitivně projeví ve vylepšených reakcích ovládání při zrychlení, rychlém bruslení a přesných obratech."

"Vynikněte na ledě díky více než 900 různým úpravám od autentické výstroje NHL po hokejové lifestylové oblečení od některých z největších sportovních značek. Vyjádřete svůj styl jako nikdy předtím s tisícovkami kombinací svěžích vzhledů. Zůstaňte s námi v kontaktu a nikdy nezmeškejte šanci obléknout svého avatara do něčeho nového."

"Zahrajte si s více než 200 hokejovými legendami stoleté historie NHL a vybudujte si vysněný tým. Superhvězdy současnosti po boku postav sezón minulých je charakteristický faktor jednoho hokeje."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments