If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už víme, s kým se Ellie líbá v The Last of Us 2

Odhalena herečka.

Až se budou za pár let dělat nějaká retrospektivní ohlédnutí za E3 2018, jejich scénárista tam určitě mezi hlavní momenty veletrhu umístí polibek mezi dvěma dívkami z The Last of Us 2 (Alza.cz), jak jsme ho viděli minulý týden v dlouhém E3 demu.

Že je tou, s kým se hrdinka Ellie líbá, herní postava jménem Dina, to se již vědělo.

Avšak až teď bylo odkryto, kdo posloužil jako živá předloha Diny pro účely hry: je to mladá herečka Cascina Caradonna. A dle všeho má přítele.

Ve videu na jejím osobním YouTube kanálu zveřejnila krátké povídání o spolupráci s Naughty Dog a hlavně úžasné srovnání s tím samým úhlem kamery, z nějž je patrné, jak daleko pokročila technologie pro přenášení (3D skenování) skutečných tváří do hry. Je to prostě celá ona, včetně stylu účesu (nicméně dabing Diny ve hře pochází od někoho jiného - Shannon Woodward).

Zahraje vám i jednu repliku, kdy se Ellie ptá, jak moc po opití na tancovačce "nevoní"... A jako bonus přečte pár negativních reakcí z Instagramu, kde pisatelé tvrdí, jak má být šeredou či jak si nepřejí, aby právě tohle byla přítelkyně hrdinky (takových ohlasů bylo však jen minimum):

Cover image for YouTube videoI modeled for Dina- the Last Of Us Part II

Mimochodem, do The Last of Us 2 byl potvrzen multiplayer - minimálně se vrátí prý populární režim Factions, uvedl jeden z tvůrců pro GameSpot. Více se o něm dozvíme až později.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments