Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Stahujte demo Ancestors Legacy a plán přídavků

+ soundtrack, turnaj, mody..

Destructive Creations pořádně nadělovali. V téměř hodinovém živém vysílání (záznam) oznámili spoustu novinek ke květnové real-time strategii Ancestors Legacy (Alza.cz), kterou jsme recenzovali zde a kterou brzy zařadí do slev na Steamu.

Předně vypustili hratelné demo, které umožňuje zdarma zkusit první misi ze singleplayerové kampaně za Slovany. Můžete ji splnit mnoha různými způsoby a udělat si tak představu o rozlehlé mapě, poprvé po dřívější MP betě.

Dále potvrdili, že připravují další kampaně s více příběhem za Slovany a Němce, které budou obě zdarma a už teď mají rezervované své místo v herním menu. Ta první bude o dynastii Mieszko, resp. jeho synovi, prvním králi Polska. Ta druhá vás vezme do nové lokality a bude vyprávět o historii teutonických rytířů.

Později se objeví, už jako placený přídavek, nějaký další hratelný národ, který ale zatím nebyl přiblížen. Jisté jsou do budoucna každopádně jiné věci: podpora modifikací, možnost taktické pauzy a podpora dedikovaných serverů (už za pár týdnů) pro robustnější řešení mulťáku, v němž proběhne 21. - 22. července oficiální turnaj.

Watch on YouTube

Bezplatně si jinak můžete poslechnout devět z celkových pětadvaceti skladeb originálního soundtracku, který složili Adam Skorupa a Krzysztof Wierzynkiewicz.

Tvůrci také přichystali nový trailer o čtyřech národech Ancestors Legacy, tentokrát už výlučně složený ze záběrů ze hry, nikoli jen z artworků jako ten startovní, což před měsícem sklidilo kritiku.

Watch on YouTube

Read this next