If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Life is Strange 2: Episode 1 má termín

+ propojení s Captain Spirit.

Square Enix na to jdou zvláštně. Stále neřekli, kde se druhá řada této adventurní série odehraje a kdo bude její hlavní hrdinkou či hrdinou, jen že vše bude nové, i nový příběh. Detaily nám sdělí až v srpnu, dělají na dvojce už prý mnoho let.

Přesto dokázali prostřednictvím Steamu a teaseru oznámit, kdy se první epizoda, z plánovaných celkových pěti, Life is Strange 2 (Alza.cz) objeví. Stane se tak překvapivě brzy, již 27. září souběžně na PC, X1 a PS4. Všech pět epizod bude stát 40 dolarů a na Steamu už je dokonce lze předobjednat.

Cover image for YouTube videoLife is Strange 2 Release Date Reveal

Druhá řada bude propojena s příbuznou hrou The Awesome Adventures of Captain Spirit, kterou výrobce oznámil na E3, takže zájemci v něm zatím mohou pátrat po různých indicích.

To je ta menší odbočka, která bude od zítra zdarma ke stažení. Odehrává se v tom samém univerzu z prvního Life is Strange se shodným DNA, ale stanete se devítiletým klučinou, který si hraje na Supermana ve svém pokojíku a staví si hnízdo ve stromě, zatímco venku jsou závěje sněhu a dohlíží na něj vzorný tatínek.

V Awesome Adventures of Captain Spirit nebudou žádné trofeje ani achievementy, takže skutečně spíš jen taková jednohubka, ale zase to má být něčím více než jen obyčejným demem - dle studia Dontnod má jít o první krok, který ukáže potenciál Life is Strange a bohaté možnosti plné zajímavých postav a příběhů.

Cover image for YouTube videoCaptain Spirit Announce Trailer [E3 2018] [PEGI]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Life is Strange 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments