Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vítejte v západní Virginii z Fallout 76 a fandovský pokus o její mapu

Už oficiálně v plné kvalitě.

Když byl před dvěma týdny pořádně představen revoluční Fallout 76 (Alza.cz), Bethesda zveřejnila na YouTube jen některá videa, která promítla na její E3 konferenci.

Dosud to musely suplovat nahrávky či výřezy ze streamu, které nebyly úplně v nejvyšší kvalitě, ale jinak byste prostě některé záběry nemohli vidět. Až dnes večer se situace změnila, když vylezlo oficiální video "Vítejte v západní Virginii".

Čili není to něco nového, vše asi už znáte, ale teprve teď to je ve 4K rozlišení a trochu jinak poskládané, aby se na to dalo snáze dívat:

Watch on YouTube

Výrobce v popisku uvádí, že použil "zbrusu novou grafickou, světelnou a krajinářskou technologii, aby uvedl do života šest odlišných regionů západní Virginie - od lesů Appalachia po Cranberry Bog. Postnukleární Amerika ještě nikdy nevypadala tak dobře".

Fanoušci se jinak mezitím činili a pokusili se o vytvoření neoficiální mapy ze hry. Některá místa jsou jistá, když čerpají z ukázky mapy v oficiálním videu, jiná pouze spekulativní či pravděpodobná. Berte ji proto s rezervou, nehledě na to, že se ještě řada věcí může do listopadu změnit - ve vysokém rozlišení zde.

Čtěte také: Fallout 76 s DLC zdarma a další podrobnosti o serverech či počasí, Fallout 76 s ukazateli hladu a žízně, Dva miliony unikátů civěly na statický stream o Fallout 76, Fallout 76 oznámen, teaser trailer je zde.

Read this next