Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potenciál DLC pro Detroit a touha vytvořit příběhovou multiplayerovku

David Cage hovoří.

U jiných her už touto dobou, měsíc po vypuštění, většinou známe přesné plány přídavného obsahu a updatů. Ne tak ovšem u Detroit: Become Human (Alza.cz), přestože se dobře prodává.

Otázka, které čelil slavný designér David Cage v nedávném Reddit AMA, proto byla jasná: jak to vlastně bude s DLC pro tuto PS4 exkluzivitu a co hodlají podniknout dál?

"Máme u nás v Quantic Dream takovou politiku, že nikdy neděláme pokračování jen pro rychlé peníze, na to si našich fanoušků příliš vážíme. V rozhodování, co dál, se řídíme hlavně vášní. Jelikož jsme si však prací na Detroit nesmírně užívali, uvažujeme i o mnoha dalších příbězích, které v tomto světě mohou být odvyprávěny."

Cage dokonce už dříve, jen tak sám pro sebe, napsal příběhové pozadí pro všechny postavy ve hře, takže má velmi dobrou představu o tom, co zažili, než děj hry začal. Nic z toho zatím nenašlo uplatnění, ale budou se prý muset rozhodnout, co upřednostní - jestli hráči chtějí raději plnohodnotné pokračování s vyšetřováním Connora nebo spíš DLC o všech ostatních postavách.

Za pozornost stojí i nastínění dalších plánů tohoto kontroverzního francouzského studia, nad rámec Detroit, viz další odpověď tvůrce z AMA:

"Hrozně by mě už dlouho zajímalo vytvoření příběhové multiplayerové hry. Samozřejmě v tomto směru existují některé kreativní a technické překážky, které by se musely překonat, a také musíte mít správný příběh k odvyprávění, ale tenhle nápad mě opravdu vzrušuje. Jinou věcí je přesvědčení vydavatele (Sony), aby tomu dal zelenou, ale rozhodně jde o něco, co bych rád zkusil v blízké budoucnosti."

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Detroit

PS4

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments