Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nález Bloodborne 2 na Amazonu

A únik dalších věcí.

Amazon se v těchto věcech obvykle nemýlí. Když něco nahodí předčasně, většinou se to později potvrdí. Ovšem tohle se zdá být spíš pověstnou výjimkou pravidla. Více zbožným přáním než realitou.

Italská pobočka největšího obchodu během víkendu nahodila do nabídky Bloodborne 2 pro PS4, vedle údajného Sunset Overdrive 2 pro Xbox One.

Zatímco leckde to je prezentováno jako seznační únik, my bychom tomu příliš nevěřili. Sony by musela být bláznivá, pokud by tu hru chystala a neohlásila ji na nedávné výstavě E3. A pokračování neúspěšného Sunset Overdrive bylo již několikrát výslovně zamítnuto studiem Insomniac, které vlastní práva.

Spíš to vypadá, že se nějak na stránky Amazonu nějakým omylem dostaly hry, které byly dlouho připravené v záloze, ale nikdy se nezhmotnily. Ostatně vše je již nyní odstraněno.

Krom toho Italové upřesnili PS4 exkluzivitu Dreams na 22. února 2019, což je nesmysl už jen kvůli tomu, že ve stejný den má vylézt Days Gone, Anthem, Metro Exodus a Crackdown 3.

Uvěřitelněji působí stanovení Dark Souls Remastered pro Switch na poslední den srpna a únik nového balení PS4 s digitálním Fortnite (11. července).

Read this next