Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Prodejce hodinek z aténských ulic potvrzen na obal NBA 2K19

Standardní edice přiblížena.

Společnost Cenega Czech ve spolupráci se společností 2K potvrdila nedávné spekulace, že letošní standardní edice NBA 2K19 (Alza.cz) opravdu představí na přebalu hry dvojnásobného NBA All-Star hráče za Milwaukee Bucks - Giannise Antetokounmpa, který si díky svým neuvěřitelným atletickým schopnostem vysloužil přezdívku „Greek Freak".

Na přebalu hry se dále objeví fráze mající pro Giannise silný osobní význam, a to včetně hesel jako je "Father's Legacy", "Fear the Deer", "Phenom" a samozřejmě "Athens", vzdávající úctu jeho rodnému městu.

Antetokounmpo, který začínal jako prodejce hodinek v aténských ulicích, si dokázal velmi rychle získat NBA fanoušky, a to především díky svým ohromujícím dovednostem a nefalšované povaze. Bez obtíží také dokázal získat respekt svých spoluhráčů, získat několik hráčských ocenění a navždy se tak zapsat do historie NBA.

Hra NBA 2K19 vychází kromě standardní edice také ve speciální limitované edici Anniversary Edition, která navíc nabídne exkluzivní digitální a fyzický obsah (více v tomto článku).

Hráči, kteří si předobjednají standardní edici NBA 2K19, získají jako bonus následující digitální předměty: 5,000 virtuální měny, 10 MyTEAM balíčků, karta Giannis Antetokounmpo Sapphire MyTEAM.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments