Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámen Fishing Sim World

Prý nejvíce autentické rybaření.

Britské studio Dovetail Games můžete znát díky leteckým či vlakovým simulátorům. Nyní oznámilo novou hru Fishing Sim World.

Tento nepřímý nástupce Euro Fishing vyjde 18. září 2018 pro PS4, X1 a PC (jen digitálně na Steamu) za 35 eur.

Má jít o nejvíce autentický simulátor rybaření, co kdy vznikl. Vezme vás do sedmi rozličných lokalit okolo světa na různé, napínavé způsoby chytání ryb. Potvrzena jsou místa jako Lake Boulder v New Yorku, Lake Johnson na Floridě, Gigantica Main Lake ve Francii a Grand Union Canal v Britnii.

Hovoří se o 18 typech ryb, které budete chtít ulovit, a stovkách předmětů ve vaší rybářské výbavě s licencí od známých výrobců (Bass Cat Boats, Bill Lewis Outdoors, Duckett, Korda atd.). Chybět nemá podpora multiplayeru pro čtyři lidi (srovnáte si své úlovky v reálném čase a umístění v žebříčku) a živých turnajů.

Fishing Sim World má jinak nabídnout kombinaci realistické fyziky a "chytré" umělé inteligence ryb. Roli prý sehraje tepota vody či volba návnady, zkrátka budete se muset naučit,jak každá ryba reaguje na prostředí a adaptovat tomu svou strategii. Hráči mohou začít jako úplní nováčci a postupně se z nich stanou profesionálové.

Watch on YouTube

Oznamovací trailer doprovází první fotorealistické obrázky - více infa zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments