Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zlevnění Shadow of War o polovinu, dolů asi půjde i God of War

Trvanlivá hra nyní výhodně.

Nemáte-li v nejsušší měsíc roku (jak v přírodě, tak na nově vydané tituly) do čeho píchnout, tohle by mohla být vzhledem k vysoké trvanlivosti dobrá volba.

Jedna z nejprodávanějších her minulého podzimu, akční adventura Middle-Earth: Shadow of War (pokračování Shadow of Mordor) z otevřeného světa na motivy Pána Prstenů (recenze), je ve své základní edici zlevněna o téměř polovinu.

Na Alza.cz tak nyní dáte za PS4 či Xbox One verzi jen 899 Kč namísto původních více než patnácti stovek. PC verze klesla též, na 699 Kč.

O něco šla dolu cena i Silver edice, zatímco na zahraničním Amazonu lze sehnat výhodně také Gold edici, za pouhých 45 eur.

Něco podobného se nejspíš chystá ke God of War, hlavní jarní chloubě PS4 exkluzivit od studia v Santa Monice.

Někteří hráči totiž v diskusních fórech hlásí, že obdrželi od Sony speciální email (mimo běžný týdenní přehled), v němž nabízí link na slevu 25 %, která lze využít jak na standardní, tak na digitální deluxe edici. Dostat ho měli pouze vybraní majitelé PS4 v USA, určitě ne všichni.

Je to jasný signál, že patrně zanedlouho může dojít k nějakému přecenění i krabicovky, která se u nás stále drží na vysokých 1649 Kč, tudíž se s její koupí vyplatí chvílí sečkat.

Read this next