Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nový Xbox hardware oznámí na Gamescomu

+ plány Microsoftu.

Protože je veletrh v Kolíně nad Rýnem akcí pro širokou veřejnost a ta si potřebuje naplánovat své prázdninové plány v předstihu, zveřejnil Microsoft s měsíčním předstihem, co chystá.

Předně na Gamescomu hodlá oznámit nějaký nový hardware a příslušenství. Stane se tak 21. srpna (den výstavy jen pro média a pozvané obchodníky) a vše bude živě přenášeno na internet v pořadu Inside Xbox.

Má se za to, že by mohlo jít o nástupce Xbox Elite, přizpůsobitelný ovladač, případně nějaký nový model Xbox One X (Alza.cz). Naopak krajně nepravděpodobné je, že by tam došlo k představení příští generace konzole, která dorazí na trh nejdříve až v roce 2020.

Zdroj ilustrace: The Verge

Mezi středou 22. srpnem a sobotou 25. srpnem (přesné časy) proběhne na Gamescomu show Microsoftu, kde budou turnaje, nějaké nové oblečení a merchanidse, večerní akce Xbox FanFest a další program.

Z hratelných verzí, které budou poprvé k vyzkoušení pro evropskou veřejnost na stánku Xboxu, jsou zatím potvrzeny: Forza Horizon 4, Ori and the Will of the Wisps či nový režim pro State of Decay 2, který vyjde až v září. Nový mód dostane i PUBG a rovněž bude na Gamescomu v hratelné podobě.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments