Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Steel Division 2

Východní fronta v dynamické kampani.

Studio Eugene Systems sice začátkem roku trápila v tomto oboru nestandardní, dvouměsíční stávka jednadvaceti tvůrců, která neměla žádný závěr.

Přesto se mu povedlo realizovat oznámení Steel Division 2, pokračování oblíbené real-time strategie (2017) Normandy 44 z druhé světové války.

Dvojka se zaměří na Východní frontu s novými dynamickými strategickými kampaněmi z období Operace Bagration, což byla masivní sovětská ofenziva, která se probila skrz německou obrannou linií a dosáhla až Varšavy.

Ty zmíněné kampaně mají být vysoce znovuhratelné, s bitvami v měřítku 1:1 na 25 mapách, kde se utká až 600 jednotek. Jinak se těšte na nové umělecké směřování, překopaný boj a vylepšený engine. To vše v singleplayeru, co-opu i režimech deseti proti deseti.

Každý tah má odpovídat půlce dne, což hráčům umožní zformovat strategii a naplánovat své příští kroky, zatímco musejí pečlivě spravovat své jednotky a zásobování. Budoucí veliteé budou prý schopni řídit celé armádní jednotky a patřičné prapory s až tisíci muži.

Watch on YouTube

Více časem na homepage.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments