If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dvě nové hry od 1C: Devil's Hunt a Stygian

Démonická akce a lovecraftovské RPG.

Titulů, jejichž hrdina má jednu démonickou paži, tu už byl nespočet. Nyní ruský vydavatel 1C oznámil Devil's Hunt, což bude third-person akce o bitvě mezi démony a anděly, s cestováním do pekla a zpět.

Chystají ji varšavští Layopi Games na 2019 pro PC a konzole. Zaujmout chtějí originálním příběhem od zakladatele studia, spisovatele Pawlem Leśniakem pro mladou generaci.

Postavu samozřejmě obdaří speciálními schopnostmi, které ji po změně podoby pomohou překonat překážky a prozkoumat svět smrtelníků s řadou interakcí s prostředím. Zde krátký teaser, více na Steamu:

Cover image for YouTube videoDevil's Hunt - Official Announcement Teaser Trailer

Druhou novinkou od 1C, která bude též v hratelné podobě na srpnové výstavě Gamescom, je Stygian: Reign of the Old Ones - RPG plné hororu, ztrát a šílenství v podivném světě HP Lovecrafta. Vyznačuje se ilustrovanou 2D grafikou, která má být podivná a vzrušující zároveň. Na výběr bude z osmi archetypů postav, vždy s vlastním příběhovým pozadím a specialitami.

Boje budou probíhat na tahy v taktickém režimu, přičemž prý unikátní systém víry určí, jak moc je postava duševně v pořádku, jestli ji ovlivňuje překroucená realita a jak se může hlava vrátit do normálu. Od toho se mají odvíjet i možnosti v dialozích a konsekvence. Na paměti jinak máte mít, že temná magie vždy něco stojí, takže zdejší systém kouzlení může leckdy vzít více, než vám toho přinese.

Cover image for YouTube videoStygian: Reign of the Old Ones - Official Story Announcement Trailer

Stygian kutí turečtí Cultic Games z Istanbulu, kteří chtějí být hotovi též v příštím roce. Na Steamu už je nyní k mání demo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments