If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vampyr dostane příběhový režim s méně boji

Koncem léta i Hard mód.

Přestože byl červnový Vampyr (Alza.cz) prodejně úspěšný, když se ho prodalo skoro půl milionu kusů, někteří recenzenti s ním měli problém. Konkrétně s přílišným rozkročením, že se snažil o moc věcí naráz a trpěl tím.

S tím by měl být konec, protože někdy koncem léta se objeví patch, který toto upírské RPG zpřístupní širšímu publiku.

Podobně jako svého času třeba v Uncharted či Assassins Creed Origins, i tato hra dostane dodatečný příběhový režim, ve kterém budou upozaděny boje, aby hráče nic nerušilo od prozkoumávání historického Londýna a soustředění se na vyprávěný příběh.

Patrně to bude určeno pro příležitostné hráče, kteří by atmosféru hry ze začátku 20. století milerádi zkusili, ale bojí se, že selžou v obtížných soubojích.

Naopak na zkušené hráče, pro které původní hra nebyla velkou výzvou, bude namířen nový Hard mód, v němž budou střety s nepřáteli mnohem obtížnější. Krom toho ze zabitých nepřátel obdrží méně zkušeností, což je bude nutit k více přepadením.

Právě Vampyr jinak zařídil, že v 1. čtvrtletí 2018-19 fiskálu vydavatele Focus HOme Interactive došlo k meziročnímu nárůstu tržeb o 23 procent (28,5 milionu eur), což je úspěch vzhledem k tomu, že před rokem se firmě dařilo díky startu The Surge. Starý katalog, zahrnující Spintires Mudrunner a Farming Simulator 17 Platinum Edition, zajistil 29 procent tržeb, méně než před rokem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Vampyr

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments