Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyšlo demo The Walking Dead: Final Season

+ seznamka s nováčky a artworky.

Zatímco Telltale na toto téma prozatím mlčí, marketing jim musí suplovat komunitní manažer Microsoftu, Larry "MajorNelson" Hryb.

Na Twitteru dnes ráno upozornil, že vyšlo hratelné demo The Walking Dead: The Final Season (Alza.cz), které už si můžete stáhnout do Xbox One a vyzkoušet před premiérou nové, definitivně poslední řady 14. srpna.

Zatím nemáme ponětí, co ty 3GB obsahují, lze předpokládat že ten samý úvod, co byl ukazován na různých akcích. Ani jestli kdy bude k mání na jiných platformách, nejspíš časem ano.

Pokud se na návrat survival adventury se zombíky těšíte, není na škodu zabrousit na blog Telltale, kteří představili novou třídu přeživších ze školy (internátu) pro nepřizpůsobivé studenty, kam je kdysi poslali rodiče, aby se změnili k lepšímu.

Jde o Marlona, lídra Ericsons, kterého poznáte dle ostrých šípů a psího doprovodu. Má totiž odpovědnost za děti a jejich nakrmení. Otázkou je, jestli má psy ráda i Clementine...?

Pak tu máme Violet, která sice nepatří mezi nejoblíbenější postavy v komunitě, nicméně dějiště hry prostě vyžaduje tvrdé lidi a pokud by byla jiná, asi by tak dlouho nevydržela naživu. Nicméně srdce ji prý nechybí...

No a posledním nováčkem bude Louis s dredy, kterému je snad všechno jedno. Tento vyučený pianista se celé apokalpyse často jen směje, protože ví, že nemá co získat ani ztratit. Zároveň má být důkazem, že hordy přechytračí nejen učitelé tělocviku, policisté a právníci.

Read this next