Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zkuste si zdarma dvě hodiny Free-2-Play akce od Bohemky pro Xbox One

+ představen bonusový obsah.

Free-to-play novinka Vigor vyvíjená českým studiem Bohemia Interactive exkluzivně pro konzoli Xbox vstupuje do režimu Game Preview.

Titul byl poprvé odhalen na letošním veletrhu E3 a jedná se "shoot 'n' loot" střílečku z pohledu třetí osoby odehrávající se v alternativní historii, konkrétně ve válkou zdevastovaném Norsku roku 1991. Hráči budou muset čelit smrtelně nebezpečným střetům s ostatními a zároveň sbírat materiál pro vybudování vlastního úkrytu. Do prostředí Skandinávie po zničujícím fiktivním konfliktu zavítalo během programu Closed Preview, jež proběhl mezi 12. a 25. červencem tohoto roku, 75 000 hráčů.

Od 30. července je Vigor přístupný již všem majitelům konzole Xbox One v rámci režimu předběžného přístupu Game Preview. Díky tomu si kdokoliv může hru vyzkoušet po dobu dvou hodin, což je dvojnásobek oproti času obvykle nabízenému ostatními tituly v tomto režimu.

Pokud budou hráči chtít ve hře pokračovat i po uplynutí uvedeného limitu, mohou si zakoupit Vigor Founder's Pack za 20 eur. Ten bude exkluzivně přístupný pouze během trvání režimu Xbox Game Preview a kromě již zmíněné neomezené doby hraní svým majitelům bude postupně zpřístupňovat sadu unikátních předmětů (zpřístupněny budou postupně v průběhu trvání režimu Game Preview, tzn. hráč je nezíská najednou), jimiž lze vylepšit vzhled postavy a jež po oficiálním vydání hry v únoru 2019 již nebude možné získat.

Balíček také obsahuje bonus v prémiové herní měně, konkrétně půjde o 1400 korun (Crowns). Po plánovaném spuštění nákupů přímo ve hře si za ně bude možné nakoupit další předměty kosmetického rázu. Výhodnost balíčku prý potvrzuje fakt, že po opuštění předběžného postupu bude v něm obsažená herní měna stát více než dvojnásobek ceny Vigor Founder's Pack.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Vigor

Xbox One

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments