Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Plány Nintenda pro Gamescom 2018

Vyzkoušíte si Super Mario Party?

Ti, co letos navštíví stánek Nintendo na Gamescom v Kolíně v Německu, se mají na co těšit, oznámil dnes odpoledne domácí distributor Nintenda.

Budou si moci jako první vyzkoušet některé z nových zábavných miniher v Super Mario Party a seznámit se s nadcházejícím Nintendo Switch (Alza.cz) softwarem včetně Super Smash Bros. Ultimate a dalšími.

"Super Mario Party se vrací ke svým kořenům, a to k původnímu deskovému módu hry, kde čtyři hráči závodí na mapě, hledají hvězdy a využívají strategických doplňků jako jsou specifické bloky pro každou postavu. Hra vyjde oficiálně na konzoli Nintendo Switch 5. října. Další herní módy jako například Toad´s Rec Room, kde využijete dvou konzolí Nintendo Switch nebo minihra Online Mariothon dotvářejí akci, na které se bude bavit opravdu každý a návštěvníci Nintendo stánku v hale 9 si budou moci vyzkoušet 5 nových miniher, jakožto ochutnávku zábavy, která na ně čeká."

Mezi další přístupné tituly na této akci od úterý 21. srpna do soboty 25. srpna patří:

  • Super Smash Bros. Ultimate
  • EA SPORTS FIFA 19
  • Dark Souls: Remastered
  • Travis Strikes Again: No More Heroes
  • DRAGON BALL FighterZ
  • Starlink: Battle for Atlas
  • Killer Queen Black
Watch on YouTube

Kdo se nebude moci zúčastnit osobně, může se obrátit na Nintendo YouTube kanál v sérii videí, která budou nahrávána přímo na gamescom ve studiu RedCube během týdne. Fanoušci tam budou moci sledovat ukázky z několika her, včetně Super Mario Party, Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country a DAEMON X MACHINA od Marvelous, a zúčastní se i producent této hry, Kenichiro Tsukada.

Read this next