If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spyro Reignited Trilogy pouze s jedinou hrou na fyzickém disku

Zbylé dvě si musíte dostáhnout.

Dráček Spyro bude mít o důvod více, proč rozsévat oheň po nejbližším okolí. Zdá se totiž, že i on si vybere určitou daň za výjimečně předsunutou sezónu kvůli Red Dead Redemption 2, nebo prostě za obyčejné nestíhání výroby, případně jde o důkaz o nevyhnutelné transformaci v digitální distribuci, s hozením přes palubu starých výrobních postupů.

Vyšlo totiž najevo, že až PS4/X1 kompilace Spyro Reignited Trilogy (Alza.cz) 21. září dorazí na pulty obchodů, bude se v krabičce na fyzickém nosiči nacházet bohužel pouze remaster prvního dílu hry. Slíbenou dvojku a trojku si budete muset sami dostáhnout z internetu.

Activision to oficiálně potvrdili jak v prohlášení, tak na homepage hry, kde před tím varují potenciální zákazníky notičkou pod čarou:

"Globálním dnem vydání remasterované trilogie Spyro je 21. září a v tento den si fanoušci budou moci zahrát všechny tři hry," vyvrátili obavy z možného zpoždění druhého a třetího dílu.

"Jak je to běžné u většiny současných her, stáhnutí aktualizace po koupi je standardní praxí. Text na krabičce hry upozorňuje, aby si lidé byli vědomi požadavků ohledně připojení," dodali Activision, aniž by uvedli, o jak velký objem dat půjde (zase tolik by to být nemuselo, vzhledem k žánru?).

Zvláštní je, že minulý podobný remaster Crash Bandicoot N. Sane Trilogy z té samé dílny měl na disku všechny hry a nic dostahovat nebylo nutné.

Celé to působí, jako by hra musela být už nyní odeslána do lisovny, aby se stihl vyrobit dostatečný počet kusů na start (jako tomu bylo před pár dny u jiných zářijových her Shadow of the Tomb Raider a Spider-man), leč vývojáři ještě asi nemají modernizovanou dvojku a trojku Spyro hotovou, na čemž ještě takto mohou makat většinu srpna a září až do úplně poslední chvíle. Více o celé kompilaci v oznámení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Spyro Reignited Trilogy

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments