If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

GeForce GTX se stává grafickou platformou turnaje The International 2018

Série v DOTA 2.

Společnost Nvidia oznamuje, že se prostřednictvím grafických karet GeForce GTX 1080 Ti a herních monitorů Acer s technologií G-SYNC stává oficiální platformou turnaje The International 2018.

The International je světově největším Esportovým turnajem a ročník 2018 se blíží. Oproti loňské epické akci ve hře Dota 2 společnost Valve přichystala tzv. Pro Circuit, tedy sérii turnajů, ve kterých nejlepší Dota 2 týmy bojovaly v 11 velkých a 16 menších turnajích po celém světě. Cílem byl zisk bodů v žebříčku a kvalifikace na vyvrcholení The International 2018.

Nejlepších 18 týmů bude bojovat poprvé na kanadské půdě ve Vancouveru o prozatímní finanční obnos 22 milionu dolarů. Ten i nadále roste díky crowdfundingovému projektu Battle Pass, který každodenním hráčům z celého světa umožňuje automaticky přispět 25 % z unikátního zakoupeného herního předmětu vydaného k příležitosti konání turnaje.

Nvidia, resp. herní platforma GeForce GTX, se stává oficiální platformou turnaje díky sestavám s grafickými kartami GeForce GTX 1080 Ti a monitorům Acer s technologií G-SYNC a obnovovací frekvencí 240 Hz.

Celkem čtyři účastníci závěrečného klání The International 2018 jsou součástí GeForce Esports rodiny. Jedná se o přední Dota 2 týmy - Newbee, Team Liquid a Team Secret, kteří byly pozváni. Dalším v pořadí je tým TNC Pro, který si vybojoval účast v kvalifikaci pro oblast jihovýchodní Asie. Kromě hardwarové podpory těchto týmů mohou využít speciálního GeForce Esports studia pro trénink a vyladění formy. Pro Team Secret tento bootcamp začíná dnes a potrvá až do začátku The International 2018 - více informací zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments