If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vygenerujte si dopředu pozici pro finále The Walking Dead

Nástroj od Telltale pro Clementine šitou na míru.

Do 14. srpna zbývá už jen týden a kousek, tak to chce se náležitě připravit na poslední řadu survival adventury The Walking Dead (Alza.cz).

Telltale proto vypustili už nyní, v předstihu, tzv. Story Builder, což je webová aplikace, která hráčům pomůže přichystat startovní uloženou pozici pro začátek hraní úvodní epizody The Final Season.

Ptají se v něm uživatelů (do jisté míry značné, leč nevyhnutelné spoilery), jak se rozhodli v klíčových momentech minulých tří sérií The Walking Dead, na základě čehož vám vygenerují stav herního světa dle vašich voleb, aniž byste museli někde hledat starý iPhone a z něj složitě přetahovat váš profil na současnou herní mašinku.

Jak je totiž známo, vaše minulá rozhodnutí v příběhu ovlivní následný děj, což se týká i dění v nadcházející řadě. Jedná se zejména o otázky ohledně Clementine, protože ta je tentokrát hlavní hrdinkou. Jak v minulosti řešila určité krizové situace a co z nich vzešlo, aby to ladilo s novým příběhem.

Výsledek ze Story Builderu pak lze provázat s profilem na síti Telltale, tudíž budete připraveni hrát okamžitě v moment vydání hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Walking Dead: The Final Season

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments