If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 31/2018

Threadripper 2 brzy, recenze WD M.2 SSD a Genesis myši.

- AMD detailně odhalilo druhou generaci procesorů Threadripper a také data uvedení do prodeje společně s cenovkami. Nejvýkonnější model s 32 jádry se začne prodávat již za pár dnů, další dorazí na konci měsíce a zbylé dva v říjnu.

- Výrobce Gigabyte pod svojí herní značkou Aorus nabídne novou myš s jednoduchým označením M5. Po stránce výbavy se jedná a velmi standardní kousek s Omron spínači, až 16 000 DPI a samozřejmě RGB podsvícením.

- Trust myslí na mladší hráče a brzy plánuje začít prodávat junior verzi herního křesla Ryon.

- V recenzi si můžete přečíst zhodnocení M.2 SSD od WD z řady Black. Protože disk patří do řady Black, můžete se těšit na skutečně vysoké rychlosti, čtení hravě přesahuje 3 GB/s.

- Nedávno se ven dostaly uniklé fotky stylového balení pro chystané procesory AMD Threadripper 2 a nyní jsou oficiální. Nové obrázky také ukazují, jak balení vypadá po otevření.

- Poměrně potichu začal Acer prodávat novou mechanickou klávesnici Predator Aethon 500. Model spoléhá na spínače Kailh Blue a dále nabízí třeba extra klávesy pro makra, magnetickou opěrku zápěstí či detailně nastavitelné podsvícení (jak jinak než RGB).

- Nabídku headsetů pro hráče rozšiřuje dvojice novinek značky Trust. Jeden z nových modelů přináší lehkou konstrukci a kromě PC se díky rozpojitelnému kabelu hodí ke konzoli nebo mobilnímu zařízení. Druhý zase dostal podsvícení a skládací konstrukci pro snadnější přenášení.

- Jak se používá myš Xenon 750 od výrobce Genesis? Na to odpovídá recenze. Nabízí solidní software, vyměnitelné boční části či tradiční spínače Omron a dobrý senzor. To vše navíc za příznivou cenovku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments