Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhaleny bonusy k předobjednávce Metro Exodus

Co kdo dostane?

Takhle: Metro Exodus (Alza.cz) jste si mohli předobjednat už hodně dlouho. Avšak to byla jen aktivita obchodů, teprve nyní se rozbíhá oficiální předobjednávková kampaň.

To znamená, že výrobce odhalil, čím bude hráče motivovat k pořízení této FPS z postapokalyptického Ruska, nástupce Metro: Last Light, který dorazí na trh 22. února 2019.

Třeba taková Aurora Limited Edition, která u nás stojí dva a půl tisíce korun, přinese steelbook, artbook s 32 stránkami a Expansion Pass.

Watch on YouTube

Na Steamu zase naleznete Digital Gold Edition, což je ještě dražší edice (85 eur) a obsahuje vedle hry pouze Expansion Pass. Co ten nabídne, je zatím neznámou, protože na něm tvůrci začnou pracovat až v moment, kdy dokončí základní hru. Hovoří o hodinách nového příběhu v divočině a nových dobrodružství v singleplayeru. Počítá se vedle něj i s DLC zdarma.

Ať už si objednáte kteroukoli edici, za odměnu dostanete buď Metro 2033 Redux (týká se jen Xbox One), nebo dynamické téma založené na zimním artworku (majitelé PS4 docela ostrouhali), nebo digitální artbook a Metro Exodus sounddtrack (PC Steam a krabicovky).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Metro Exodus

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments