If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Forza Horizon 2 od podzimu nepůjde koupit

Konec životnosti.

Jako by nestačilo, že závodní série není opravdovou xboxovou exkluzivitou, když paralelně existuje i pro PC. Musí se u ní do budoucna počítat i s dalším "záporem", když se nebudete moci domluvit s novými kamarády na společném hraní, protože k tomu již dochází pravidelně.

Závody Forza Horizon 2 (Alza.cz) už od letošního října nepůjde koupit a budou odstraněny z Xbox Store i jiných prodejních kanálů.

Avizovalo to dopředu studio Turn 10 s tím, že pokud si chcete ještě užít ježdění po jižní Francii a severní Itálii, máte nejvhodnější šanci se službou Games with Gold, kde se tahle plná hra právě teď (do konce srpna) nachází.

Důvody oficiálně sděleny nebyly, ale opět se patrně jedná o vypršení licence na hudbu či jiný herní obsah. Neděje se tak poprvé, i první díl Forza Horizon byl taktéž po čtyřech letech od vydání odstraněn z nabídky, takže za dva roky lze možná to samé čekat i u trojky.

Důležité však je, že stávající majitelé o hru nepřijdou, normálně jim zůstane v jejich knihovně, včetně zakoupených DLC, která taktéž zmizí z katalogu obchodů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Forza Horizon 2

Xbox One, Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments