If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kutí tvůrci The Order: 1886 novou bojovku?

Rádi by zpět do AAA vod.

The Order: 1886 (Alza.cz) signalizuje ranou éru PS4 exkluzivit, kdy forma vítězila nad obsahem a hratelností. Jelikož Sony pak nedala studiu Ready at Dawn další zakázku, vytvořilo v minulých třech letech pár menších kousků, které nikoho moc netankovaly.

Nyní se však pro Polygon nechali slyšet, že by se rádi vrátili k výrobě vysokorozpočtových AAA titulů - i kvůli tomu, že prodeje prý měly "dlouhý ocas" a stále se jim prý ozývají noví lidé, kteří se ptají na pokračování:

"Vymysleli jsme celé univerzum a příběh, který by vystačil na několik her. Asi jsme s tím tehdy strávili příliš času na úkor produkčních hodnot a herních mechanismů," přiznal šéf firmy Ru Weerasuriya, aniž by uvedl, jestli se se Sony či někým jiným dohodli na nástupci. Spíš to zatím vypadá jen jako takovou nahozenou udičku a vyčkání na reakce.

V té samé době se objevil inzerát, ve kterém Ready at Dawn hledají posily pro "third-person akci ve zbrusu nové značce". Dle popisu se zdá, že by mohlo jít o 3D bojovku, která nemusí mít daleko k For Honor či Arms.

Nejspíš tedy našli nového vydavatelského partnera, za jehož peníze kutí nový projekt, oznámení je však ještě daleko.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Order: 1886

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments