If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Návrat Settlers v novém dílu a kompilaci remasterů History Collection

Osadníkům už je 25 let - známe první detaily.

Nastávají zlaté časy pro příznivce starých strategických sérií. Vedle Desperados, Jagged Alliance, Command and Conquer, ANNO, Commandos, Tropico či Age of Empires se vrátí i hra, která má legendární pověst a započala svou dráhu už před pětadvaceti lety: The Settlers (Alza.cz).

A bude to návrat hned dvojí: UbiSoft dnes oznámil jak nový díl série na podzim roku 2019 (nemá žádný podtitul), který bude na daný žánr velmi překvapivě poháněn Snowdrop enginem stejně jako The Division...

Cover image for YouTube videoTHE SETTLERS - GAMESCOM ANNOUNCEMENT TRAILER

...tak i kompilaci Settlers: History Collection s HD remastery všech sedmi předešlých dílů, která vyjde už letos 15. listopadu pouze pro PC. Předělávky prvních čtyř dílů už jsou dokonce nyní hratelné na stánku UbiSoftu na Gamescomu. Hezky vymyšlený retro trailer:

Cover image for YouTube videoThe Settlers History Collection - Gamescom 2018 Reveal Trailer [HD 1080P]

A co máte čekat od nového dílu Settlerů?

Předně takový restart značky: prý svěží uchopení familiárních herních mechanismů, s novinkami, jako jsou nový systém jídla a motivační meta-hra pro vytvoření unikátního herního zážitku. Kampaň i vedlejší mise půjde hrát jak sólo, tak kooperativně.

Podporován bude také online multiplayer v rozličných režimech, které prý nabídnou vzrušující skirmishové zápasy pro dlouho trvající zábavu.

UbiSoft jinak tvrdí, že "nikdy předtím nebyli Settlers v tak živoucím, bohatém světě na detaily a s emocionálním příběhem". Budete prý sledovat, jak tisíce osadníků žijí své běžné každodenní životy i vykonávají zaměstnání, přičemž "každý krok produkčního řetězce i každé jednotlivý zboží bude vizualizováno".

Zápletka má být takováto: osadníci budou nuceni opustit svou domovinu po devastujícím zemětřesení tajemného původu. Vyplují proto vstříc neznámým zítřkům, ve snaze o nalezení nového domova. Nejen, že budou čelit nespočtu nových výzev, ale také se stanou součástí starodávné záhady, která změní jejich životy navždy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
See 1 more
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments