Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 33/2018

GeForce RTX, PUBG periferie, vertikální či lehoučká myš.

- Logitech zkouší dost netradiční myš, která má pomoci ergonomii a komfortu při používání. Model MX Vertical je orientovaný vertikálně, což má ulevit vašim svalům. V prodeji bude příští měsíc.

- Podle žádosti o certifikaci plánuje Samsung uvedení nové verze svého V headsetu Odyssey. Místo parametrů se má soustředit na větší komfort při používání.

- Je PUBG vaší hlavní hrou? Mrkněte na nový set periferií od výrobce SteelSeries právě v designu této hry. Připravena je mechanická klávesnice, headset, myš a celé to zakončuje podložka. Kromě toho se chystá GameSense podpora pro PUBG.

- Po dlouhém čekání je to konečně tady. Nová řada grafických karet Nvidia, kterou nově najdeme pod označením GeForce RTX. Hlavní roli totiž dostala technologie ray tracing slibující skutečný skok v počítačové grafice. První tři modely budou v obchodech za měsíc.

- MSI už stihlo oficiálně odhalit, jaké GeForce RTX karty plánuje nabídnout hráčům.

- Výrobce BenQ uvedl nový prohnutý monitor určený hráčům. Dostal 31,5" displej, který se může pochlubit obnovovací frekvencí 144 Hz, podporou technologie AMD FreeSync 2 a také certifikací VESA DisplayHDR 400. Potěší také přítomnost technologie Brightness Intelligence Plus, která umí chytře reagovat na okolní podmínky.

- Asus se rozhodl aktualizovat svůj tenký herní notebook ROG Zephyrus. Nové modely poznáte podle "S" v názvu a přinášejí ještě tenčí konstrukci a váhu lehce nad 2 kilogramy. Navíc si můžete vybrat, jestli chcete GeForce GTX 1070 nebo jestli bude stačit GTX 1060.

- Acer krátce po oznámení řady GeForce RTX oznámil, že novými kartami vybaví své herní počítače Predator Orion. Dočkají se všechny tři modely.

- Logitech ještě tento měsíc začne prodávat novou, primárně bezdrátovou myš G Pro Wireless, na které dva roky spolupracoval s desítkami profesionálních hráčů. Novinka dostala do výbavy technologie Lightspeed i Powerplay a váží pouhých 80 gramů. Také si za ni dost zaplatíme.

- Jak se hraje se skutečně budgetovým headsetem? Na to vám odpoví recenze modelu HPS500 od výrobce Zalman. Tento model seženete pod čtyři stovky, nejslabším článkem je mikrofon.

Read this next