If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Singleplayerová kampaň Gwent se transformuje do samostatné hry

Thronebreaker: The Witcher Tales pro fanoušky Zaklínače.

Možná vám také dosud přišlo postavené na hlavu, že se měly míchat Free-2-Play kompetitivní kartičky s velmi propracovanou kampaní pro jednoho hráče. Nyní to zřejmě došlo i CD Projektu Red, který na finanční konferenci ohlásil zásadní změnu.

Nově se tedy ze singleplayerové kampaně, která postupem času ohromně nabobtnala, stává samostatná RPG hra Thronebreaker: The Witcher Tales, která vyjde ještě letos. Bude to prý mnohem více o univerzu Zaklínače (Alza.cz) a méně o kartičkách Gwent.

Hráči nebudou muset mít povinně nainstalované kartičky Gwent, nicméně in-game akce se budou odvozovat z jejich výsledků. Propojení signalizuje i to, že k hrani obou her vám postačí jeden uživatelský účet, tzn. Gwent účet bude spojen s Thronebreaker, ale nepotřebujete ho nutně. Herní měna z Gwent nepůjde využít pro nákupy v Thronebreaker.

Hra bude k dispozici vždy jen na stejných platformách jako kartičky. Nabídnout má třicet hodin zábavy a marketing se má točit okolo vývoje, ne obráceně.

Vše vyvíjí odlišný tým než Cyberpunk 2077. Cílení Thronebreaker má být jak na hráče Gwentu, tak na fanoušky Zaklínače jako takového.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gwent: The Witcher Card Game

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments