Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příběhový trailer Anthem a zjednodušené dialogy oproti Mass Effect

+ přesný termín dema i na PC.

Nejen s těmi obrázky z centrálního hubu (Fort Tarsis) se vytasili EA na PAX West.

Z Anthem (Alza.cz) tam debutoval také nový příběhový trailer nazvaný "Our World, My Story".

Vysvětlí vám, jak bude tato hra od BioWare kombinovat důraz na vyprávění příběhu a souběžně umožní prozkoumávat herní svět či plnit mise s ostatními živými hráči.

Watch on YouTube

Důležité je také oznámení termínu hratelného dema: vyjde přesně 1. února 2019 a to pro PS4, X1 i PC. V tento den, tedy tři týdny před vypuštěním ostré verze do obchodů, si prý demo zahrají všichni, kdo si Anthem předobjednali, nebo jsou přihlášeni ke službám EA Access a Origin Access Premier.

Půjde o kompletní demo, odrážející kvalitu plné verze, nikoli jen nějakou betu či alfu. Toto testování online funkcí prý proběhne někdy mezi podzimem a únorem.

Na přednášce na PAX West pak tvůrci ukázali systém dialogů, který je ovládán triggery na gamepadu a vše sledujte z vlastních očí (změna oproti third-person přestřelkám v misích). I Cortex, což je takový kodex Anthem s informacemi o univerzu. Konverzace, ve kterých se více sžijete s postavami jako v tradičních RPG a dozvíte se o jejich příslušnosti k té které frakci či jaké mají příběhové pozadí, jsou prý jen volitelné a pokud toužíte jen po akci, můžete je beze strachu přeskočit.

Na rozdíl od předešlých her BioWare, jako Mass Effect či Dragon Age, kde to bylo komplexní, je zdejší systém dialogů zjednodušen a obsahuje jen dvě volitelné možnosti dalšího vývoje rozhovoru. Tvůrci říkají, že museli myslet na publikum a cílovou skupinu, která na podobné konverzace a rozhodnutí není zvyklá, takže to chtěli mít jednodušší, zároveň však neposkytovat žádné falešné volby.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Anthem

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments