If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jen 64 hráčů ve Firestorm, Battle Royale variaci v Battlefield 5

+ plány s prvními DLC.

Zatímco konkurenční Blackout v Call of Duty 4: Black Ops bude mít tradiční bitvy 80 či možná 100 lidí, Battlefield 5 (Alza.cz) na to půjde překvapivě jinak.

Z ohlášení Battle Royale módu ve střílečce od DICE, na které jsme s docela načekali, vyplynul název Firestorm a to, že bude o hře 16 týmů po čtyřech lidech, celkem tedy na mapě najdete až 64 lidí naráz.

Zdá se tedy, že obdoba PUBG či Fortnite v BF5 bude překvapivě ignorovat sólo hraní, což může být považováno za velkou chybu. Celý tento režim se odehraje na prý dosud nejrozlehlejší mapě, co kdy v Battlefieldu byla, v sandboxu plném dopravních prostředků, kde bude na denním pořádku destrukce.

Cover image for YouTube videoThis is Battlefield V

EA dále potvrdili, že služba dodávající pozdější obsah, Tides of War, bude skutečně zdarma pro kohokoli. První tématická kapitola, nazvaná The Fall of Europe, má dorazit krátce po vydání, nedávno odloženém na koncem listopadu. Druhá kapitola je též na cestě, objeví se začátkem 2019 a přinese úplně novou lokalitu, když budou nacisté válčit s odbojáři v Řecku.

Co se týče singleplayerové kampaně, ta bude v Battlefield 5 fungovat na stejném principu jako v Battlefield 1, čili od začátku čtyři válečné příběhy, které mezi sebou nijak nesouvisí. Pátý příběh, Under No Flag, dorazí časem, a bude o misi britského kriminálníka, který používá své unikátní schopnosti daleko za nepřátelskými liniemi v Severní Africe.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments