If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už je jisté, že příští hra po Batmanovi až na příští konzole

Ještě dva roky čekání?

Hodně let už uplynulo od doby, co britské studio Rocksteady dokončilo a vypustilo nějakou hru, byl to Batman (Alza.cz), ale nikoli ten poslední. Je zjevné, že Warner Bros. si něco velkého od prověřených vývojářů schovávají až na příští generaci konzolí.

Nyní se vynořily dosud nejvíce srozumitelné zvěsti o tom, kdy ji lze čekat a o co asi tak půjde. Hned to rozhodně nebude.

V inzerátech, které byly vypsány na více než 20 pozic a všimli si toho na ResetERA, se uvádí, že úspěšní uchazeči "budou pracovat na ještě neoznámené AAA hře, která bude dostupná na platformách příští generace". Tedy asi na PlayStation 5 a nástupci Xbox One X.

Délka smlouvy je u některých pozic specifikována na dva roky, což trochu vypadá jako zbývající doba vývoje hry, a směřuje to k příchodu nových konzolí až na Vánoce 2020, jak se spekulovalo.

Pořád však nevíme, o jakou hru přesně půjde. Po kandidátech na zaměstnání se každopádně požaduje znalost komiksů, filmů a dalších kulturních děl souvisejících s hrami, což napovídá zase o nějaké licencované hře se superhrdinou apod.

Dříve se šeptalo, že by snad mohlo jít o dalšího Spider-Mana, leč když ten aktuální díl pro PS4 uspěl, nemusí být vyloučeno, že studiu Insomniac svěří i pokračování.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Asylum

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments