If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Známe délku Metro Exodus

+ přiznány problémy.

Možná si říkáte, že je na to poněkud brzy, když hra vyleze až v únoru, nicméně je fajn, že výrobce už má v tomto směru jasno.

Od Huw Beynon, šéfa global brand managmentu v Deep Silver, jsme se v časopisu GamesTM dozvěděli, jak to bude s délkou Metro Exodus (Alza.cz).

"Snažíme se, aby herní doba byla jako u dvou předešlých dílů Metro dohromady, tedy nějakých 25 hodin."

Jelikož se koncept hry změnil z tunelů do otevřenějších levelů, velikost map v předešlých dvou dílech prý také zhruba odpovídá tomu, co najdeme v Exodus.

Tvůrci prý mají velký problém v tom, aby nacpali veškerá herní data na jediný Blu-ray disk, protože minulé dvě hry měly každá 12 GB.

Čeho se nemáme bát, jsou nudné questy zaměřené pouze na donesení něčeho někam. Pokouší se o nápaditější úkoly, které budou přirozeně zapadat do herního světa, a chtějí, abyste prostředí prozkoumali sami, aniž by vám to někdo musel dát za úkol.

Vývojáři jinak přiznali, že hodně času strávili s balancováním mezi úplně otevřenými levely a těmi současnými, prý to v minulosti špatně uchopili a museli řadu prvků předělat, aby našli to pravé ořechové, co se týče příběhového vedení za ručičku a způsobu, jak se dostáváte dál z jedné oblasti do další.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Metro Exodus

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments