Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Právě vychází NBA 2K19

O krok blíže skutečnému basketu.

Společnost Cenega Czech ve spolupráci se společností 2K s potěšením oznamuje, že dnešním dnem vstupuje do prodeje sportovní videohra ze světa basketbalu NBA 2K19 (Alza.cz), a to pro Nintendo Switch, PlayStation 4 a Xbox One.

Série NBA 2K slaví 20 let, během kterých udávala nový směr tomu, čím mohou sportovní hry být, a to od nejlepší grafiky a hratelnosti po revoluční herní režimy a podmanivý otevřený svět "Neighborhood". NBA 2K19 posouvá hranice možností, neboť je o krok blíže ke skutečnému basketbalovému vzrušení a kultuře.

Watch on YouTube

Mezi klíčové prvky hry NBA 2K19 patří:

  • UJMĚTE SE VEDENÍ POMOCÍ TAKEOVER: Využijte kompletní basketbalový potenciál svého hráče díky nové funkci Takeover. Odemkněte si speciální a na hřišti dosud neviděné pohyby a schopnosti.
  • OVLÁDNĚTE SOUSEDSTVÍ: V aktualizovaném módu Neighborhood vám neuteče ani jediný den. Udělejte si jméno na hřišti, v Under Armour Cages a během soutěží naživo v sousedství. Hrajte až do úsvitu díky novému střídání dne a noci.
  • MyTEAM: Vytvořte si svou první kartu MyPLAYER a hrajte s LeBronem, Kobem a zbytkem své sbírky v různých soutěžních režimech. Představujeme nový režim Unlimited, ve kterém si můžete z balíčku vybrat libovolných pět karet bez omezení a bojovat proti ostatním hráčům online.
  • MyCAREER: Z legendy ze sousedství po celosvětový fenomén. Originální příběhový režim Kariéra se vrací se zcela novou, podmanivou zápletkou, která popisuje vaši cestu z Číny do G League a nakonec do NBA.

Hru je navíc možné zakoupit v limitované edici NBA 2K19 Anniversary Edition, která navíc nabídne bonusové fyzické (samolepky, plakát, náramek) a digitální předměty (100 000 Virtual Currency, 50 000 MyTeam bodů, 20 MyTeam League Packs a další). K dispozici pro PlayStation 4 a Xbox One.

Read this next