Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Světový rekord s 547 Spider-Many

+ podpora od Sony, vyprodání v Japonsku, videorecenze.

V Japonsku je prý hra téměř všude vyprodaná, zjistili DualShockers, kteří prý nebyli schopni nalézt jediný kus v kterémkoli navštíveném obchodě. Vyprodalo se tam prý 96 procent z úvodního závozu na prodejny, kvůli čemuž prý lidé více sahali po digitálce.

To ve Švédsku měli fanoušci pavoučího muže jinou zábavu: vytvořili nový světový rekord, zapsaný do Guinessovy knihy rekordů, v dosud nejvyšším počtu lidí převlečených za Spider-Mana (Alza.cz).

Celkem jich tam prý bylo 547. Podívejte se na fotku, kterou nasdíleli Insomniac Games, z této akce oficiálně podporované ze strany Sony:

Kreativní ředitel Bryan Intihar se mezitím v podcastu Kinda Funny vyjádřil, že Spider-Man by nikdy nemohl vzniknout bez Sony a její podpory. Jednak jim prý dala volnou ruku, co se týče příběhových cutscén, a také hodně pomohl slavný Mark Cerny v roli producenta:

"Řeknu vám, že Mark Cerny je jeden z nejchytřejších chlapíků, co jsem kdy potkal. Vždy, když jsme čelili při vývoji nějakému problému, zašli jsme za ním a našel řešení. Dalo se s ním mluvit o designu levelů, o bojích, i samozřejmě hovořil s našimi programátory, jak vymáčknout co nejvíce z grafiky a nasvícení. Mít někoho takového po ruce, kdo vám kdykoli pomůže a odpoví na vaše otázky, je nedocenitelné".

A závěrem si dáme videorecenzi od Angry Joe:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments