Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nový příběhový Zaklínač vyjde už 23. října

Data RPG Thronebreaker i finálky Gwentu.

Že se CD Projekt Red rozhodl transformovat singleplayerovou kampaň z kartiček Gwent do samostatné, plnohodnotné hry Thronebreaker: The Witcher Tales, víte už pár týdnů, i že zabaví na aspoň třicet hodin.

Dnes oznámil termín vydání těchto nových příběhů ze světa Zaklínače: už 23. října pro PC a pak 4. prosince na PS4/X1. Cenu se prý dozvíme později.

Watch on YouTube

Dojde k tomu jen na platformě GOG.com, patrně žádný Steam, ani zatím žádná krabicovka, čili veškeré tržby z počítačové verze půjdou do kapsy jen polskému studiu.

To v odpolední tiskovce zdůraznilo, že dobrodružná hra pochází od tvůrců nejvíce ikonických momentů v Zaklínač 3 (Alza.cz. A že too RPG kombinuje vyprávěné prozkoumávání dosud neviděných světa Zaklínače s unikátními hádankami a karetními bitvami jako v příbuzném titulu.

Ten - GWENT: The Witcher Card Game - se ve stejný den 23. října přehoupne z bety do finální verze (na konzolích opět začátek prosince). Stane se tak v návaznosti na zásadní aktualizaci Homecoming, která kompletně přepracovala bojiště i zohlednila zpětnou vazbu od fanoušků.

Watch on YouTube

Read this next