Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Parodie na Trainspotting v hrané reklamě Assassins Creed Odyssey

+ plně přizpůsobitelný HUD.

Kreativcům UbiSoftu došlo, že k vygradování marketingové kampaně Assassins Creed Odyssey (Alza.cz) to chce něco pořádného, neprofláklého. Nikoho už se totiž nebaví koukat stále na ty samé, epicky sestříhané záběry ze hry, které viděl milionkrát.

A tak přišel s nápadem, který je úplně jednoduchý, ale kupodivu funguje na jedničku s hvězdičkou: vzal zvukovou stopu z traileru na kultovní film Trainspotting z roku 1996, tedy hudbu a proslov herce Ewana McGregora o tom, že si máte vybrat, jaký život vám nejlépe vyhovuje, jestli ten feťácký nebo ten tradiční s hypotékami a výběrem pračky, auta a jiných hmotných statků.

K tomu francouzský vydavatel přihodil své vlastní záběry živých herců, jak někomu zdrhají po očividně řeckém prostředí (není náhoda, podobné scéně s útěkem z Trainspottingu), popíjejí v restauraci u moře, bojují na pozadí lokálních památek, jedou na koni, jedí housenky, vylézají z vody u útesu po potopení lodi a provádějí další typické činnosti, které najdete ve hře.

Watch on YouTube

Tento mix je dost vtipný, když slyšíte, jak si máte zvolit zaměstnání či kariéru, protože herní náplň Assassin o tom vlastně pojednává také. Podívejte se na předlohu a pochopíte:

Watch on YouTube

Vedle toho jsme dostali obrázek z Redditu, který dokumentuje, jak si budete moci tentokrát přizpůsobit HUD, čili uživatelské rozhraní na obrazovce při hraní, k obrazu svému:

Read this next