Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 37/2018

Razer Phone 2, podsvícený zdroj či SSD, nové Nvidia karty letos?

- Razer byl zřejmě s komerčním úspěchem svého herního Razer Phone spokojený. Na příští měsíc totiž chystá odhalení předchůdce, tedy alespoň pozvánka dost silně naznačuje, že půjde o mobil.

- Patříte mezi fanoušky podsvícení, ale vaše SSD zatím nesvítí? Nový model od HyperX to již brzy napraví. Výrobce za pár dnů uvede nové modely Fury SSD s ovladatelným RGB podsvícením.

- Čekáte na nižší modely nových GeForce RTX karet? Je klidně možné, že se jen tak nedočkáte. Podle dostupných informací Nvidia nástupce modelů GTX 1060 a GTX 1050 na letošek už neplánuje a místo toho bude dále prodávat předchozí generaci.

- Počítačový zdroj je jedna z nejzákladnějších komponent a Asus se nyní rozhodl, že by mohla svítit. Nové modely ROG Thor pro náročné hráče dostaly Asus Aura podsvícení a také vám na displeji ukážou aktuální spotřebu počítače, což je určitě fajn.

- Výrobce SteelSeries nedávno uvedl vylepšené verze headsetů Arctis a nyní si vzpomněl také na Bluetooth edici headsetu Arctis 3 a představil jeho novou verzi. Vylepšení jsou veskrze stejná jako u dříve upgradovaných headsetů.

- Genesis se hlásí s novou klávesnicí. Model Thor 200 zkusí zaujmout hybridními spínači. Slibují podobný zážitek jako z mechanických, ale to vše při tichém chodu. Ve výbavě dále najdeme také celkem propracované RGB podsvícení a cena se vešla pod 1000 Kč.

- Asus tento týden stihl ještě oznámit dvojici nových headsetů ROG Delta a ROG Delta Core. Základní hardware mají stejný, vyšší Delta model ale připojíte přes USB, což znamená vlastní zvukovku a také podsvícení. Core model se spoléhá na tradiční 3,5mm jack.

- SteelSeries nabízí další limitovanou edici periferií. Myš Rival 310 a podložka QcK+ dostaly nové edice inspirované legendárním CS:GO skinem Howl.

Read this next