Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příští hry pro VR od Sony budou delší

Slib šéfa.

Jestli dosud bylo něco vyčítáno hrám pro virtuální realitu od Sony, tak to byl jejich menší počet, že se z nich někomu dělá špatně a že šlo ve většině případů o jednohubky.

Japonský výrobce PlayStation VR (Alza.cz) s tím však hodlá něco udělat, čímž teď nemyslíme ten nedávný patent o měření vašeho zdravotního stavu.

Shuhei Yoshida v rozhovoru pro japonský PlayStation Blog prohlásil konkrétně toto, což lze brát jako takový slib do budoucna:

"Hráčí chtějí hrát hry, které jim vydrží delší dobu. S ohledem na tato jejich očekávání jsem přišel se strategií pro tvorbu plnohodnotných her většího rozsahu v druhém a třetím roce. Počet titulů, které nabídnou hlubší herní zážitek, bude časem růst."

Jak tato slova dekódovat, to ví asi jen prezident celosvětových studií Sony. Buď otevřela šrajtofli a nasypala spoustu peněz do vývoje větších VR exkluzivit, anebo pravděpodobnější varianta, vymyslela nějaký model, nebo chcete-li zatraktivnění VR pro tvůrce třetích stran, aby vznikalo více titulů typu Resident Evil 7, které by byly jak pro normální hraní na PlayStation, tak měly i vydařený mód pro virtuální realitu.

Samotný Yoshida do tohoto svého plánu počítá nedávnou FPS Firewall Zero Hour, i nadcházející Astro Bot Rescue Mission. Naděje jsou vkládány i do adventury pro VR od tvůrce Dark Souls, Déraciné, která vyjde též do Vánoc, přesně 6. listopadu.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Déraciné

PS4

Resident Evil 7: Biohazard

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments