If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 38/2018

Účes-friendly headset, datum RTX 2070 či All-in-one VR od Oculus.

- Vypadá to, že herní smartphone nabídne také Nokia. Indická pobočka skrze Twitter dost předčasně zveřejnila teaser video. Teď už jen počkat na oficiální oznámení.

- Acer oznámil další dva monitory, které sice nepatří do značky Predator, ale zároveň jsou cíleny na hráče. Nabídnou 144 Hz obnovovací frekvenci, podporu pro AMD FreeSync či třeba WQHD rozlišení.

- Nejdou tradiční headsety a váš účet dohromady? V tom případě byste měli mrknout na novinku Razer Ifrit, která má řešit právě tento "problém". Headset vám díky speciální konstrukci účes nerozhodní a přesto nabídne třeba kvalitní kondenzátorový mikrofon a je připraven pro streamování ve dvou.

- Nvidia oznámila, od kdy bude v prodeji zatím nejlevnější GeForce RTX karta, tedy model 2070. Dočkáme se v druhé polovině října.

- Jestli vám nestačí velikost tradičních podložek, výrobce Genesis má pro vás řešení. Z nové řady Carbon 500 jako první nabízí obří model Maxi Flash s příznivou cenovkou.

- Dostupné a bezdrátové VR je zase o kousek blíže díky oznámení headsetu Oculus Quest. Zvládne komplexní snímání bez potřeby dodatečného hardware a Oculus slibuje také oblíbené hry z Riftu. Dorazí na jaře s cenovkou okolo 9000 Kč (zatím přepočet z americké ceny).

- Novou podložku ukázal také Cooler Master. Kromě RGB zaujme tím, že je oboustranná. Stačí ji otočit a místo tradičního látkového povrchu máte hliníkový "pro větší přesnost". Měla by se prodávat do měsíce.

- Podsvícené SSD od HyperX už se dostávají do obchodů. Vybrat si můžete z kapacit 240 GB, 480 GB nebo rovnou 960 GB a také případně koupit variantu s upgrade sadou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments