If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Last of Us 2 ve 2019, ustřelil správce YouTube kanálu Sony

Pouhá chyba než potvrzení.

PlayStation Music... hmm, to je ta hudební služba Sony, že? Tam by asi o tomhle měli (mohli) něco vědět, ne?

Na jejím oficiálním kanálu na YouTube se k oslavě tzv. Outbreak Day (vedle plakátu s vlkem) v minulých dnech objevila skladba z panelu na PSX 2017.

V popisku se pravilo, že jde o muziku z The Last of Us Part 2 (Alza.cz) a v závorce byl uveden rok 2019. Což je, pokud se nepleteme, jedna z prvních oficiálních zmínek o termínu vydání této veleočekávané hry od Naughty Dog.

Pochopitelně to je pouze chyba někoho, kdo se stará o PlayStation Music kanál na YouTube. Asi si neuvědomil, že datum ještě není oznámené, nebo tam prostě jen šoupnul "všeobecný zasvěcený" odhad, aniž by si uvědomil následky svého konání, že vlastně spravuje oficiální zdroj Sony.

Když takovéto zásadní informace obvykle nemají v předstihu ani různé světové pobočky firmy (často se je dozvídají až souběžně s oficiálním oznámením, aby se předešlo únikům), nelze předpokládat, že by jimi (v potvrzeném stavu) disponoval někdo na pouhé zaměstnanecké úrovni administrátora YouTube.

Jinak ale vypustit The Last of Us 2 v roce 2019 dává naprostou logiku: pokud se naplní předpovědi, že PlayStation 5 dorazí na trh na podzim 2020, tak je příští rok, nejspíš pozdní léto, poslední možností, kdy tuto vlajkovou PS4 exkluzivitu přinést (aby se později mohl objevit remaster na PS5 jako u prvního dílu).

Cover image for YouTube videoThe Last Of Us Part 2 Outbreak Day PS4 Theme Music

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us: Part 2

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments