If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videosrovnání Assassins Creed Odyssey na konzolích

+ odhalena délka příběhu.

Ještě než bude v pondělí ve 14 hodin našeho času uvolněno embargo na recenze Assassins Creed Odyssey (Alza.cz), máme tu malý předvoj.

Jednak videosrovnání mezi konzolovými verzemi hry, kde je zajímavé sledovat zejména přechody mezi Xbox One X a PlayStation 4 Pro. Pokud si všimnete, že na konzoli Sony hra vypadá malinko lépe, může to být jen trochu jiným odstínem barev, resp. asi ne úplně shodným nastavením, kvůli čemuž jsou na konzoli Microsoftu takové "vyprané" barvy.

Za pozornost stojí i to, jestli PS4 Pro dokáže udržet stabilních 30fps po celou dobu hraní:

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Odyssey Comparison - Xbox One vs. Xbox One S vs. Xbox One X vs. PS4 vs. PS4 Pro

Stránka PowerPyx, která se specializuje na získávání trofejí, mezitím publikovala délku příběhové kampaně Odyssey:

Jejímu autorovi zabralo dokončení příběhu 41 hodin, když jeho postava byla na 37. levelu z 50. Prý si poslechl většinu dialogů, přeskočil jen některé ve vedlejších úkolech, které jsou prý povinné pro levelování (za hodinu hraní prý přibližně stoupnete o jeden level). Ve hře prý jsou velké mezery mezi některými příběhovými úkoly a těmi vedlejšími, které jsou prý dobré jen pro získání XP. Krom toho vedlejšáky odhalí lokace nového kultu.

Pokud byste přeskočili veškeré cutscény a dialogy, příběh má prý i tak vydržet 30 hodin. Samotný proces odkrytí celé rozlehlé mapy má trvat nějakých pět až šest hodin.

Odyssey tedy má být delší hrou než předešlý díl Assassins Creed Origins, jehož příběh trval "jen" 30 hodin. Má to být tím, že díl z Řecka nabízí mnohem více extra obsahu, který leží za hlavním vyprávěním, takže není problém, aby vás hra zabavila těch avizovaných 100 hdoin, nemluvě o mnoha plánovaných DLC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Odyssey

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments