Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Je domluveno, kdo dodělá zbytek The Walking Dead

Bude po vyhazovu ještě zájem?

Na nějaké refundace musíte zapomenout, nic takového se konat nebude. Už je totiž jisté, že finální řada The Walking Dead (Alza.cz) bude dokončena, navzdory nečekanému zavření studia Telltale Games.

Ta jednání o řešení krizové situace (viz info) nakonec zabrala jen dva týdny.

Zbylé dvě epizody dodělá firma člověka, který komiksy a celé The Walking Dead původně vymyslel, tedy Robert Kirkman a jeho Skybound Games. Oznámeno to bylo na Comic-Conu v New Yorku.

Dle zjištění Variety je plán takový, že Skybound budou spolupracovat s členy původního týmu z Telltale na dokončení příběhu.

Otázkou teď je, kolik z nich bude mít zájem na tomto projektu participovat. Na jedné straně asi bude jejich zapálení pro dotažení svého projektu / dítka, na straně druhé pak zklamání z rychlého konce Telltale koncem září, neobdržení odstupného apod. a nutnost hledat nové trvalé zaměstnání do budoucna tak jako tak.

Nicméně firma Kirkmana, která není nějak chudá díky inkasování peněz za práva na tyhle zombíky, by pro ně měla být dostatečnou zárukou, že své peníze dostanou, a možná i třeba nějaké odškodné.

Podrobnosti, nakolik se dodrží dosavadní scénář nebo jak do toho budou Skybound mluvit a ovlivňovat završení dlouhodobé série s Clementine, případně kdy třetí a čtvrtá epizoda vyjde, zatím nejsou známy.

Read this next