Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mashinky dostaly čtvrtou epochu

Výčet spousty obsahu a změn.

Brněnský nezávislý vývojář Honza Zelený oznámil, že vypustil zásadní aktualizaci tycoonu Mashinky (Alza.cz).

Jedná se o čtvrtou epochu do hry, která je již venku a přináší spoustu nového obsahu.

Níže z ní vidíte krátký teaser, obrázky a oficiální výčet změn.

Watch on YouTube

Nový průmyslový řetězec - 2 nové materiály: Písek a Ocel. Nové budovy: Pískovna s 2 rozšířeními a Ocelárna se 3 rozšířeními. Nové vzorce a rozšíření Slévárny a Továrny na zpracování oceli do žetonků a zboží. Zpracování ropy bylo také znovu vyváženo, ropné vrty mají další rozšíření.

Nové úkoly - 7+ nových úkolů, 2 staré úkoly byly vylepšeny. Dokončili jsme zcela nový řídící skript, takže se nové úkoly budou přidávat daleko snadněji a zvýší to i jejich rozmanitost.

Nové lokomotivy a vagonky - Jelikož jsme v pokročilé době dieselů, ve hře se objevily 4 nové rychlé dieselové mašiny. Přidali jsme také 4 unikátní verze už známých lokomotiv jako odměnu za některé úkoly (a jedna je opravdu unikátní a nádherná). Do hry přibyly i nové vagonky na písek a ocel, plus jeden na železo, o který si napsala komunita.

Nová mapa - Jedna velká (512) mapa nazvaná "Island". Update všech stávajících map s ohledem na průmysl 4té epochy.

Nová funkcionalita - Budovy mají nově vlastní kamery, podobně jako vagonky a lokomotivy (172+ ručně vytvořených pozic pro všechny budovy a rozšíření budov, takže můžete například vylézt na komín továrny a dívat se na projíždějící vlaky, nebo i nahlédnout do některých budov). Nyní můžete jednoduše duplikovat již existující vlaky, ať už stojící v depu, nebo jedoucí po krajině a to včetně jejich seznamu příkazů. Všechny kamery mašin a vagonků, stejně jako kamery v budovách mají i předpřipravený směr a zlepšilo se i přepínání mezi jednotlivými kamerami.

Malá vylepšení - Mnoho nových skriptových funkcí, díky kterým budou úkoly ještě zajímavější a rozmanitější (část nové funkcionality je již v úkolech 4. epochy). Vykreslování krajiny už dokáže do terénu dělat otvory, které jsme hned využili pro vykreslování např. pískovny. Znovu-vyvážení parametrů lokomotiv a vagonků. Odemčena nová možnost v nastavení obtížnosti: Cena paliva. Interiér a 3D kola u lokomotivy Porter a jedné unikátní (u všech nově vytvořených je to už samozřejmostí). Přibyla i zpráva o vlaku, který zrovna dorazil podle příkazu do depa:)

Opravy - Mnoho oprav včetně hledání trasy vlaků, automatické seznamy příkazů, návěstidla, úkoly, vizuálních problémů, generování pošty, převodů k/h a mil/h, zarovnání textu úkolů včetně ikonek a tlačítek. Opravena i otravná zpráva o zaplnění skladů ve stanicích. Startovní obrazovka vždy začne na primárním monitoru a hra i správně detekuje odpojení jednoho z monitorů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mashinky

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments