Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dvě nové edice Minecraftu představeny

Starter a Master Collection + bundle.

Společnost Microsoft v těchto dnech uvádí na trh nové edice populární hry Minecraft (Alza.cz), která je o stavění z bloků a výpravách za dobrodružstvím. Objevujte majestátní hory a hluboké oceány nekonečných světů, které jsou dále rozšiřovány prostřednictvím bezplatných herních aktualizací, komunitou vytvořených map, napínavých miniher a mnohého dalšího. Přežijte online s přáteli na konzolích, mobilech nebo zařízeních s Windows 10, nebo sdílejte dobrodružství v pohodlí domova na rozdělené obrazovce.

Minecraft Starter Collection obsahuje: 700 Minecoins (použijte je k nákupu balíčků map, vzhledů, textur a mnohého dalšího v herním obchodě Marketplace) a Starter Pack (Greek Mythology Mash-up, Plastic Texture Pack, Skin Pack 1 a Villains Skin Pack)

Minecraft Master Collection nad rámec toho nabízí ještě Creators Pack - Adventurer's Dream Mashup a Winter Mini-Games Festival (autor Noxcrew), Relics of the Privateers (autor Imagiverse), PureBDcraft Texture Pack (autor BDcraft), Pastel Skin Pack (autor: Eneija) a Wildlife: Savanna (autor: PixelHeads)

Vedle toho přináší Microsoft na trh i novou speciální edici konzole Xbox One S (Xbox One S Minecraft Creators Bundle), která bude dostupná od 16. října s následujícím obsahem:

  • Konzole Xbox One S 1 TB
  • Minecraft Bedrock
  • 1000 Minecoins
  • Starter Pack
  • Creators Pack
  • Zkušební předplatné Zlatého členství Xbox Live na 14 dní
  • Xbox Game Pass na 1 měsíc

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Minecraft

Video Game

About the Author

Redakce

Contributor

Comments