If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Free-2-Play odbočka Assassins Creed pro mobily

Správa základny jako ve Fallout Shelter řízlá hopsačkou.

Schválně bez nějakého většího rozruchu byla ohlášena Free-2-Play odbočka série Assassins Creed (Alza.cz) s názvem Rebellion.

Vyjde pro mobily a tablety iOS či Android 21. listopadu letošního roku, ale v některých oblastech světa je už dostupná nyní pro účely testování.

Protože pochází od studia Behaviour Interactive podepsaného pod velmi výdělečným Fallout Shelter, částečně to bude hra o správi základny a jejím rozšiřování. To vše ve Španělsku 15. století, kdy vládla Inkvizice a vaším úkolem je vybudovat vlastní Bratrstvo, jehož rostoucí armáda vrahů bude infiltrovat pevnosti Templářů.

Druhou částí hry budou 2D hopsací pasáže, které jsou podobné podsérii Assassins Creed Chronicles. Ty vejdou na scénu během infiltračních misí ve čtyřech podobách.

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Rebellion - Pre-registration trailer | Ubisoft

Potvrzena je účast známých hvězd ze série, jako Ezio, Edward Kenway, Shao Jun, Yusuf a Machiavelli, vždy s patřičnou sadou unikátních schopností.

Celé to samozřejmě bude prošpikované mikrotransakcemi, které zařídí rychlejší odemknutí hrdinů, výbavu řeckými zbraněmi z AC Odyssey a dokonce i Mária pro využití v boji. Celková cena odměn dělá 15 dolarů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: The Rebel Collection

Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments