Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hitman s novým systémem zlepšování se

+ tři obtížnosti.

Už jen pouhý měsíc nás dělí od vydání Hitman 2 (Alza.cz), tak se IO Interactive rozhodli přiblížit nám nový systém vylepšování postavy, nazvaný Performance XP.

"Je to taková druhá oblast, ve které budete sbírat zkušenostní body. Performance systém odmění menším obnosem XP za provedení chvilkových akcí během průchodu, jako třeba když někoho potichu sejmete, schováte tělo nebo zabijete cíl. Standardně se to bude ukazovat při hraní, ale můžete to v nastavení vypnout".

Jedná se vlastně o takový návrat tzv. Mastery Points z minulého Hitmana, kde hráče odměnily za splnění specifických výzev. Když se vám zadařilo, mohli jste tyto body utratit za výbavu, zbraně, nové startovní lokace atd.

Tvůrci také oznámili, že ve hře budou tři obtížnosti: Casual, Professional a Master. Význam těch prvních dvou je asi každému jasný. Nicméně ta nejvyšší, Master, je prý navržena pro ty, kteří chtějí mít extra výzvu. Boje mají být mimořádně těžké a NPC si budou více všímat svého okolí, takže kradmý průchod bude mnohem větším oříškem.

Více o obojím na homepage zde.

Read this next