Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cyberpunk 2077 v Evropě s Bandai Namco

Druhý vydavatelský partner.

Polský CD Projekt Red je samozřejmě velmi žádaným zbožím. Jednotliví vydavatelé ve světě se předhánějí, kdo s ním bude spolupracovat, jaká to změna oproti situaci před mnoha lety, kdy šlo o neznámé studio, ale Zaklínač 3 (Alza.cz) vše změnil.

Dnes bylo oznámeno, že dalším vydavatelským partnerem Poláků pro Cyberpunk 2077 budou Bandai Namco. Podepsali s nimi dohodu týkající se uvedení krabicovky ve 24 evropských zemích.

V jejich seznamu jsou Andorra, Rakousko, Belgie, Kypr, Dánsko, Finsko, Francie, Německo, Řecko, Island, Irsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Monako, Malta, Norsko, Portugalsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Holandsko či Velká Británie. Mezi nimi naopak chybí Česká republika a Slovensko, kde si to CDP bude řešit separátně jako obvykle.

"Úspěšně jsme kooperovali na druhém a třetím Zaklínači, takže jsme přesvědčeni, že Bandai Namco se dobře postarají i o Cyberpunk 2077."

Stalo se tak krátce po domluvení se ohledně USA s Warner Bros. Datum vydání hry stále nevíme, nicméně když už má vydavatele, je z toho zřejmé, že se ta doba přiblížila.

Read this next