Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dnes vychází bojovka SoulCalibur 6

+ startovní trailer a Bowsette.

Cenega Czech ve spolupráci se společností Bandai Namco Entertainment s radostí oznamuje, že dnešním dnem vstupuje do prodeje nová hra z legendární série bojových her - SoulCalibur 6 (Alza.cz). K dispozici je pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Startovní trailer je níže.

Watch on YouTube

Dějiny skrývají mnohem více než jen jednu pravdu... SoulCalibur 6 představuje poslední vstup do legendární série bojových her zaměřených na zbraně a navazuje na epický příběh bojů za nalezením legendárních mečů Soul Swords. Vydejte se na cestu napříč jednotlivými etapami 16. století, navštivte známé lokace ze série a odkryjte skrytá tajemství.

"Hra, která nikdy nevypadala takto dynamicky a dramaticky, nabídne úžasné grafické zpracování díky Unreal Engine 4. Zažijte zápas o dva legendární meče za využití kompletního rosteru ikonických postav série SoulCalibur, jako jsou Mitsurugi Sophitia, Kilik, Nightmare, Ivy a další! Navíc se hráči mohou těšit na hratelnou postavu Geralta z Rivie ze herní série The Witcher!

Watch on YouTube

Je také dostupná v limitované sběratelské edici, která nabídne následující obsah: hra SoulCalibur 6, bonusový digitální obsah, Season Pass, soundtrack a exkluzivní figurku Sophitia o velikosti 35 cm.

Jaké postavy lze v editoru (Create-a-Fighter) vytvořit, dokazuje následující fanouškovský obrázek s Bowsette, nindža verzi z TV seriálu Lift-Off. Spáchat toho lze spousta dalšího, viz tato stránka.

Read this next