Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Days Gone odloženo na duben

Vysvětlení od Sony i k The Last of Us 2.

Začátek příštího roku a speciálně konec února je tak neskutečně narvaný, že tahle změna asi nikoho tolik mrzet nebude. Snad jen ty, kteří vyhlíželi další velkou PS4 exkluzivitu.

Zombie akce v rozlehlém otevřeném světě, Days Gone (Alza.cz) si nezahrajete 22. února, nýbrž až o dva měsíce později, 26. dubna.

Sony to dnes oznámila na Oficiálním PS Blogu společně s vysvětlením.

"Ačkoli se všichni těšíme, až si hru zahrajete, rozhodli jsme se titul šoupnout z přeplněného února na později. Získaný čas využije Bend Studio k dodatečnému vyladění."

Čili nejbližší PS4 exkluzivitou tak bude Déraciné od From Software, pak dlouho nic, až v dubnu Days Gone. Nepočítáme-li tedy s méně výraznými hrami, jako jsou jarní kousky Concrete Genie, Everybody's Golf VR atd.

Nejhorším na tom celém je, že když Days Gone vyjde v dubnu, zanmená to, že to může ještě oddálit The Last of Us 2, protože je žánrově příliš podobné a lezlo by mu do zelí.

"Studia, která chystají jiné PS4 exkluzivity - Dreams, Blood & Truth, Death Stranding, Ghost of Tsushima, The Last of Us 2 - tvrdě pracují na vylaďování těchto epických děl, ale zatím nejsme schopni vám říct jejich okénko, kdy se objeví. Jakmile to bude k dispozici, buďte jisti, že vám dáme hned vědět," komentovala to Sony.

Watch on YouTube

Read this next