Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Začíná se pracovat na Destiny 3 a bude mít mnohem víc RPG elementů

Důvěryhodný leaker něco prozradil.

Destiny 3 je již v plném vývoji a hlavním šéfem projektu bude Chris Berrett, který přebírá otěže po Lukovi Smithovi. Chystané pokračování by mělo mít také hlubší RPG elementy. To alespoň prozradil jeden z nejznámějších komunitních leakerů. Což znamená, že nic z toho není potvrzené, ale tento leaker už má za sebou pár informací, které se ukázaly jako pravdivé. Proto je to vše velmi zajímavé.

Pokud se Destiny 3 začíná pořádně vyvíjet až nyní, asi bychom trojku neměli očekávat v příštím roce. Uvidíme tedy spíše tříletý cyklus Destiny 2 (Alza.cz), stejně jako u jedničky. Příští rok do dvojky nejspíš vyjde další velký přídavek a Destiny 3 vyjde v roce 2020 nebo později.

AnonTheNine, velmi respektovaný leaker v Destiny komunitě na Redditu, také prozradil, že ve trojce by měli být Guardiani používající a využívající Darkness. Ve hře by také měly být patrol zóny PvEvP, tedy budete bojovat nejen proti nepřátelům, ale i proti dalším hráčům. Nemá to být podobné jako v The Division, spíše se bude bojovat o teritoria. Jedna patrolovací zóna by měla být poprvé také na ledovém měsíci Europa.

Zatímco se Destiny 2 snažilo být určené spíše pro obyčejné hráče, pomalu pomocí updatů se začalo zaměřovat na hardcore fanoušky - zejména v přídavku Forsaken. Třetí hra by měla být pro hardcore hráče od začátku s mnoha RPG elementy.

Read this next