If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Startovní trailer Call of Cthulhu

Co škrábe do očí?

Co čeká za závojem, škrábe nás do očí, ale skrývá se těsně mimo dohled - jako děsivá noční můra, kterou prostě nedokážeme spatřit? Nahlédněte do jasných snů a temné minulosti v premiérovém traileru na Call of Cthulhu (Alza.cz)

Hra přichází na trh v těchto dnech krabicově s českými titulky na PS4 a v anglické verzi na Xbox One (plus PC verze pouze digitálně).

Je oficiální adaptací papírového RPG od společnosti Chaosium a kombinuje investigativní hratelnost s bezkonkurenčním příběhem z Lovecroftova slavného mýtu Cthulhu. Jaké tajemství jako soukromý vyšetřovatel Edward Pierce odhalíte na až příliš tichém ostrově u bostonského pobřeží?

Cover image for YouTube videoCall of Cthulhu - Launch Trailer

"Call of Cthulhu vás uvrhne do role zápolícího alkoholika, kterého mučí minulost, posttraumatický stres a podivné vidiny. Pierce je zarputilý vyšetřovatel toužící najít pravdu, jehož si najal otec zesnulé Sarah Hawkinsové. Ten jej pověří, aby se podíval na záhadný požár, který pohltil její sídlo a zabil její rodinu. Pierce se okamžitě ocitne v obklíčení místních, kteří mu nevěří, a ve slepých uličkách na Darkwateru. Snaží se jít dál a jeho svět se začíná odhalovat, zatímco realita se rozpadá a sny se stávají skutečností... A mezitím se Velký spáč připravuje na procitnutí," praví oficiální popisek domácího distributora Comgad.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Cthulhu (Frogwares)

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments